Gästbok

Tack för en oförglömlig resa!

Hej,
Vi vill tacka för en så jättebra och oförglömlig resa till underbara Italien. Vi har haft bra väder, ätit gott och besökt vingårdar som har visat sina produktioner på ett jätteproffsigt sätt samt fantastiska provsmakningar. Allt har fungerat fantastiskt bra med upphämtning, lämning, boende och mat. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera er för att boka resa. 

Ha det bra så kommer vi kanske att återkomma om fler resor i framtiden. 

Mvh Jenny och Henrik Kling
Maj 2024

Tack för en fantastisk resa!

Vi är mycket nöjda med upplägget och all den service vi fick. Bredden på vinprovningen var mycket bra, olika upplevelser allihopa. Bra val av övernattningar och skönt att byta efter halva tiden. Tack också för det goda bubblet som stod på rummet på vingården samt val av restaurang på min mans födelsedag.

Kommer att göra reklam för er framöver.

En fundering ordnar ni även resor till Frankrike för vinprovning av bubbel med upplägg som detta eller känner ni till någon som gör det?

Tack än en gång för bra service.

Mvh Anna-Lena Mörk 
9/5-2024

Stort tack!

Hej

Vi vill tacka er båda för en fantastisk resa. Allt flöt på mycket bra, hotellen var väldigt fina och deras service var bra. Transfern var väldigt bra och allt klaffade precis enligt schemat. Vinprovningarna var alla väldigt intressanta och unika i sin egen stil. Ett extra plus vill vi ge Tenute Falezza med en otroligt duktig guide.
Matlagningskursen på Musella var verkligen trevlig, enormt duktig kock.
Vi kommer varmt rekommendera er för vänner och bekanta.
Än en gång ett stort tack för en minnesvärd vecka.

Med vänlig hälsning, Carina med sällskap.

Sep 2023

Tack!

Hej på er!
Ett stort tack för en fantastisk resa! Allt var jättebra planerat och bokat. Hög kvalitet på aktiviteterna och grymma upplevelser. Allt vi åt och drack var supergott.

Mvh
Jani

Sep 2023

Tack!

Hej,

Vi vill tacka för en fantastisk välplanerad resa till Alba 21-25 april! Det var helt magiskt. Vi är så nöjda. Hotellpersonalen var verkligen underbar och alla vandringar, cykelturer, vinprovningar och restaurangbesök över förväntan. 

Hälsningar

Anna & Hannes

April 2023

Stort tack!

För en fantastisk upplevelse i Italien. Vi njöt varje sekund (när vi väl kommit fram, puh vilken resa det blev). Och tack för support hela vägen med ändringar och fix. Vi är verkligen så nöjda.

Hemresan gick lite bättre, om än lite flygstrul, väskan kom inte fram mm… :-) Men då var vi så fyllda av härliga minnen att det liksom inte gjorde så mycket. Och väskan kom någon dag senare.

Vi är som sagt jätteglada för hela upplägget, det här kommer vi varmt rekommendera till alla som vill åka till Italien.

Allt gott!
/Wenche & Håkan Solberg

Tack!

Hej på er
Vilken underbar resa vi haft, tack vare er och ert program.
Samtliga resenärer i vår grupp var super nöjda med allt, och då menar jag verkligen allt.
Jag rekommenderar gärna er till mina vänner och kan även tagga er på fb om ni vill.

Paul Nilsson och gänget 
september 2022

Tack!

Alba maj 2022

Då var vi hemma igen efter en fantastisk resa. Mycket tack vare er och det ni organiserade!! En fantastisk resa, så tack för all er kunskap och hjälp ni bidragit med. Vi kommer verkligen rekommendera CiaoAlba till andra :-)

Ciao
Tommy

Guldmedalj till CiaoAlba

Vår resa till Alba med omnejd överträffade alla förväntningar. Från första stund, med hämtning i taxi på flygplatsen, tills vi blev avlämnade där igen har allt flutit perfekt.
Mycket trevligt hotell med perfekt läge i centrala Alba. Vilka utflykter till Roddi, Barolo, La Morra och Madonna di Como! Lärorikt, fantastiska vyer, trevliga, familjära och tillmötesgående människor, överdådig mat och himmelska viner - att man kan få så mycket på en resa är helt oöverträffat - och sååå prisvärt!
Tack Anna och Helene för allt fixande och ert ytterst trevliga och proffsiga bemötande!

Hälsningar från sju extremt nöjda genarpare: Birgitta, Mats, Margareta, Allan, Else-Britt, Jörgen och Birgitta

Stort tack

Stort tack från ”vårt gäng” för en kanonresa med väldigt bra aktiviteter och arrangemang. Jättebra helt enkelt.

Hälsningar Olov

Fantastisk semester

Tack för ett fantastisk semesterarrangemang som fungerade till punkt och pricka. Upplevelser som gav minnen för livet och vi kommer garanterat att åka tillbaka med hjälp av er.

Anders & Monika

Ett stort tack!

Ett stort tack för allt vi har fått uppleva och ta del av! Jag har rest mycket, och det här var en av de finaste resor jag gjort och mycket väl arrangerad, vilket jag kommer att varmt rekommendera vidare.

Mvh Jeanette Henriksson
 

Oförglömligt!!

Tack för en underbar resa!
Allt var helt underbart, från hotell till vinprovning och matlagning. Alla var supertrevliga och vinerna och maten var fantastiska. All information vi fått innan stämde precis. Vi är mer än nöjda och kan bara rekommendera Ciao Alba som bästa researrangör.
Stort tack för att ni gjorde vår dröm till verklighet!!
Vi kommer att rekommendera er till alla vi känner.

Varma hälsningar Rose-Marie & Jonas

Tack!

Allt bara flöt på! Har absolut inget att klaga på när det gäller Ciao Alba. Skulle rekommendera det starkt för er som vill ha en prisvärd och oförglömlig upplevelse!

/Petter

Världsklass!!!

Tack för en underbar resa! Allt ni ordnat och fixat med fungerade perfekt och vi fick flera fantastiska upplevelser.
Första dagen valde vi den tuffare rutten till vingården men det gick bra och var väldigt vackert. Väldigt trevligt bemötande på vingården ned härlig miljö, god mat och goda viner.

Matlagningen var nog det bästa. Så trevlig och engagerad personal och gott blev det också. Sen ett trevligt vinbesök till där det bjöds på ostar och kex till vinet. Vi orkade ingen middag den dagen :)

Sen en fantastisk vacker vandring till Barolo med vinprovning, lunch, grisinibakning mm. Trots att vädret är ovanligt dåligt för säsongen så klarade vi oss bra och klarade oss från regn förutom sista timmarna.

Tack för allt och vi kommer att rekommendera er till alla vi känner

Med vänlig hälsningar
Marina & Jörgen

Piemonte, Alba

I söndags kom vi hem från en fantastisk resa. Vi är sååå nöjda på alla sätt och vis och resan överträffade våra förväntningar med råge. Tack för en väl planerad resa, är ett minne för livet! Vi sa direkt efter resan att vi måste tillbaka någon gång, fast då under skördeperioden.
Vi kom hem med 7 st. flaskor varav 3 st. från Barolo och varav 1 st. från Cannubi (antar att ni vet vad det är för vingård ????). Vi var bara tvungna och köpa med.
Som sagt, vi är jättenöjda med resan och vi kommer absolut rekommendera er till släkt och vänner!

//mvh Christian och Johanna
 

Vandring i Piemonte

Stort tack för en bra arrangerad vandringstur! Vädret var bra, vinet och maten var bra, hotellen var bra och vandringen var jättefin! Ska hälsa så mycket från hotellägarna i Novello. Vi är överväldigade. Det ni skrev om att det endast finns vägvisare när det behövs, har vi nu tagit som motto i livet. Än en gång tack!

Återkommer gärna! / Ulla med dotter
 

Tack!

Hej hej!,

Sitter på tåget från Alba till Turin, vi har haft en fantastisk vistelse i Alba med omnejd.

Stort tack för ett makalöst trevligt program!
Allt har fungerat perfekt, vi är supernöjda. Alla personer vi har haft kontakt med har varit kunniga och väldigt trevliga, bara positiva omdömen från oss.

Ha det gott!

Mvh
Håkan & Barbro

Cinque Terre

Ciao Helene & Anna!

Vi hade fantastiska dagar i C5. Bra boende, roliga utflykter, god mat & vin, härligt väder. Vi är alla tio väldigt nöjda.

Saluti, Ulf & Co

Hej,

Nu är vi hemkomna. Vill bara säga att vi har haft en mycket härlig resa med härliga upplevelser! Matlagningskursen var suverän. Proffsigt men ändå lättsamt! Mycket trevlig avslutning på Paolos och Monicas vingård. Tack för ett superbra arrangemang!!

Glada hälsningar från Mats och Carola 
 

Tack,

Hej igen Anna och Helene! Nu åter efter träningslägret i Piemonte. Vill härmed tacka för ett mycket givande och professionellt upplägg av vårt besök i Piemonte. Vi har "borrat i" Barolo,Barbaresco,Barbera och Dolcetto! Vi har lärt oss massor vilket var syftet med resan till Piemonte. Vi har konstaterat att det program vi beställt, har av Ciaoalba, torrt uttryckt levererats över förväntan. Då skall tilläggas att den här gruppen/vinklubben inte är helt enkel att imponera på !!

Tack Anna och Helene!

Avesta Vinklubb gm Carl-Gustaf 
 

Feedback, resa

Hej Helene och Anna

Resan överträffade allas våra förväntningar. Vilka ställen ni lät oss ta del av!! De hade vi nog aldrig lyckats upptäcka annars.
Maten, vinet och ställena var grymma med ett extra plus till boendet på B & B Bricco dei Cogni. Vinprovningen hos Paola var extraordinär. Besöket hos slaktaren med egen lunch var också speciell och väldigt kul och bra.

Det vi även blev imponerade av var hur klockrent allting fungera. allt från cyklarnas kvalitet till resor emellan och alla transporter.

Stort tack för denna gången och visst kom vi även hem med några vinare var!!

Reseledare Sven med sällskap

Tack!

Hej Helene och Anna,

Vi vill tacka för er hjälp med våra dagar i Alba. Det blev mycket lyckat tack vare er! Det kunde inte ha blivit mycket bättre och mamma som fick resan i present av oss är mycket nöjd!

Tack också för bokningen på Osteria dei Sognatori. Det var en jättetrevlig inledning på besöket.

Hälsningar Teresia, Isabel, Calle och Ingela

Hälsning

Hej Anna och Helene!

Vi vill tacka för en helt underbar resa till Alba och med allt vad den innehöll. Vingårdsbesöket, vandringen till Barolo, besöket hos slaktaren och lunchen och vinprovningarna. Dessutom hade vi ett underbart väder under hela vistelsen. VI är så supernöjda och kommer varmt att rekommendera er till våra kontakter.

Tack så jättemycket för en perfekt helg!

Vänliga hälsningar

Eva och hela Lindh & Partners!

Tack!

Nu har vi kommit hem från en fantastisk semester! Vi är enormt nöjda. Allt har fungerat över förväntan,ni har gjort denna resa till ett minne för livet TACK!! Vi är imponerade av att taxiresorna fungerat så enormt bra. Bemötande från taxichaufförer,personal på hotellet och alla besöken vi gjort har varit fantastiskt.

När vår första dag (vandringsleden till Barolo,vinprovningen och lunchen hos slaktaren) var över trodde vi alla att detta var veckans höjdpunkt. När vi sen kom till veckans slut kunde vi konstatera att alla dagar varit lika fantastiska!

Nu rekommenderar vi alla att åka till Italien och naturligtvis anlita Ciao Alba. Än en gång tusen tack för en grymt bra planerad resa!

Med vänlig hälsningar
Anders och Linda
Hans och Helena

Tack!

Hej!
Vi vill bara tacka för den fina resan ni arrangerade åt oss. Vi är så nöjda med både hotell och alla olika besöken på cantinorna. Vandringen var också jättefin (vi hade dessutom jättetur med vädret molnigt och svalt). Vi hann också med ett besök på marknaden tidigt på lördagmorgon.
Så stort tack och vi kommer med sannolikhet igen en annan gång.
Vänliga hälsningar

Christina och Gunilla

TACK!

Trots strul med Lufthansa i början så blev weekenden i Alba en mycket fin upplevelse. Besök på mycket trevliga vingårdar, god mat och mycket annat. Besöket hos Paolo och Monica var fantasicoso.

Ulf med sina andra Smålänningar
 

Tack!

Hej!
Nu är vi tillbaka efter en helt fantastisk resa! Stor eloge till er för ett mycket välkomponerat och fint program; lunchbesöket hos Paolo och Monica var något alldeles extra och vi tänkte att vi redan nått resans höjdpunkt på väg därifrån. Men, sedan kom ju lördagen, som var späckad och helt otrolig med lunchen hos slaktaren som dagens grej och som ju var en helt annan sak än hos P & M, men ändå lika häftig upplevelse :)! Och för att inte tala om de restauranger ni ordnat; mycket gott och fin service rakt igenom!

Stort tack; jag kommer naturligtvis rekommendera era tjänster för vänner och bekanta!

Uno

Tack

Tusen tack Anna och Helene för att ni ordnade en fantastisk resa för oss. En resa som kom att bli ett minne för livet! Vår resa till Piemonte samt till Ligurien bestod av vandring, cykling, bad, vinprovningar, intressanta möten, kulturupplevelser och underbara middagar. Vi är så glada att vi hittade till er hemsida och för all hjälp vi fått med planering. Förstklassig service! Denna typ av resa kommer vi att göra om! Rekommenderas varmt!!

Clara och Joakim
 

En fantastisk upplevelse

Vi är alla otroligt nöjda med upplägget och det fina vädret som ni hade fixat, ömsom sol varvat med lite moln gjorde vistelsen riktigt bra, lite regn på fredagen men det löste jag med att dirigera om taxin. Den perfekta blandningen av cykling och vandring var helt perfekt, tillsammans med de övriga upplevelserna och vinprovningarna. Vi är alla väldigt nöjda och kommer självfallet att rekommendera era utflykter till alla vi känner. Vi skickar ett STORT TACK för det som ni har gjort för oss.

Per Malmgren

Hej Anna och Helene

Resan överträffade förväntningarna, vi är mer än nöjda, vilka människor vi mött på vägen.
Så ett stort tack till er som ordnade denna resa åt oss.

Mats & Annica
 

Upplevelse utöver det vanliga

Vi är ett gäng på 8 personer som älskar upplevelser, spännande möten och god mat och dryck. Vi anlitade Ciao Alba till att komponera ett upplevelsepaket, och vi var alla otroligt nöjda och mycket imponerade av de relationer de har lyckats skapa med människorna på vingårdarna, slakterierna, hotellet, Grappa tillverkningen, Barolo slottet, tryffeljägaren, grissini bageriet och till och med ett micro bryggeri som tillverkade egen ekologiska öl. Överallt blev vi mottagna som gamla goda vänner, där värdarna njöt av att få visa sig från sin bästa sida. Hela regionen genomsyras av en otrolig yrkesstolthet, och stor respekt för gamla tillverkningstraditioner som var fantastiskt att få ta del av, och det gör det hela till en upplevelse utöver det vanliga.
Vi väntar spänt på att få utforska fler regioner i Italien genom er. Tack från Skurpsgänget :-)

Jaka Sjöö Nizic

Ligurien

Tack ni fixade ett jätte mysigt hotell och vi har vandrat och ätit och druckit gott hela veckan smileyyesMvh Marianne och Peter

Tack!

Hej Helene och Anna!

Nyss hemkomna från vår Alba-vistelse känner vi oss väldigt nöjda. Resan var otroligt väl organiserad och fungerade från början till slut. Cyklarna var toppen och beskrivningarna bra och detaljerade. Alla möten fungerade perfekt från taxi till alla mötena på vingårdarna. Det enda vi hade lite krux med var vandringsbeskrivningen. Vi tyckte den var lite svår att följa och hamnade vid ett tillfälle lite fel men hamnade i all fall till slut i Barolo.

Tack för en väldigt trevlig resa med nya bekantskaper och nya upplevelser. Monica och Paulus vingård och deras bemötande var helt fantastiskt. Vi känner oss berikade till kropp och själ och kan glatt rekommendera er vidare till våra vänner.

Bästa hälsningar
Eva och Lars Engstrand

Tack från Fjällorna

Hej Helen och Anna!
Vi är supernöjda med vår vistelse i Alba! Bra sammansatt program som vi följt till punkt och pricka. (ibland har vi kört lite fel, med vi fixade det). Det mest personliga besöket blev hos Paolo och Monica. Tryffeljakten på Tenuta Caretta var kul med hundarna Jonni och Bobo. VI fick bra vininformation på alla ställen! Sen bidrog givetvis att vi hade fantastiskt väder alla dagar! Hotellet var trevligt med fina rum med utsikt, trevlig personal och mycket god frukostbuffé. Hotellets centrala läge var suveränt. Alba var en trevlig stad, lagom stor, bra variation på restauranger. Vi shoppade en hel del och besökte även marknaden på lördagen. Där fastnade vi naturligtvis mest för matmarknaden!!
Cyklarna var mycket bra och vi kände oss proffsiga där vi drog fram ivrigt påhejade av trevliga italienare. Dock fanns inga pakethållare på cyklarna när vi hämtade dem som vi hade önskat.

Nöjda och glada hälsningar från Fjällorna!

Tack från Fjällorna
 

Resan till Alba i september

Hej Helene och Anna! Stort tack för alla utmärkta arrangemang till Piemonte och Alba. Vi fick en superbra resa och bara njöt. Vi cyklade, vandrade ibland lite vilse bland vinstockar men kom fram till slut till våra destinationer. Vi kämpade på cykel  i uppförbackarna men alla klarade av det (vi gick lite när det var alltför brant) men fick lön för mödan med utsökt lunch på en vingård en av dagarna. Matlagningskursen var både rolig och god. Och sist men inte minst vilka goda viner det finns…..Vädret var dessutom perfekt med sol och lagom varmt under veckan. Vi får tacka er båda så mycket för en bra planering för oss. Vi kan inte säga mer än att vi är mycket nöjda. Med vänlig hälsning/Elisabeth plus övriga i Maltes vänner

Elisabeth

Piemonte sept 2013

Hej,

nyss hemkommen från en mycket trevlig resa till Alba vill jag tacka för ett bra upplägg. Åkte tillsammans med Conny Midenhag och  vi fick en stor upplevelse i Piemonte, TACK!

Vingårdarna har ni valt med omsorg, pratade bra engelska, var intresserade och mötte vår nyfikenhet.

Rolf Lindberg

Delar av WWW

Tack för en fantastisk upplevelse i Piemonte. Vi hade underbara dagar i september med "kämpig" cykling, härliga viner (lite fick vi med oss hem). Tryffeljakt, tryffelprovning, grissinibakning som lite extra efter alla vinerna. Goa "Osterior" men dock med likadan mat på alla ställena, så ibland var det lite svårt att få variation på maten men vinerna var oftast toppen! Alba var en mysig liten stad, Hotell Savonas personal fantastisk! med andra ord - vi hade fem underbara dagar!

Olle och Anne

Piemonte maj 2013

Hej och tack för ett toppen bra upplägg av resa! Det har varit full rulle sen hemkomsten så därav att jag inte hört av mig tidigare. Vi njöt verkligen i fulla drag och vingårdarna och övriga aktiviteter var hur bra som helst. Cyklingsbeskrivningarna var bitvis lite svåra att följa eftersom vi inte visste avstånden mellan de olika instruktionerna. En karta typ Google maps skulle underlätta. :-)

Vi kommer nog alla att resa tillbaka och är numera hängivna fans av Barolo och Barbaresco viner.
Tack igen och hoppas att ni får en underbar sommar!

Mvh
Eva

Piemonte augusti 2012

Hej!
Tack för en mkt välordnad resa som jag och mina kollegor är jätte nöjda med. Restaurangen första kvällen var toppen. Utsökta pizzor och mkt trevligt! Andra kvällen var fantastisk med otroliga smakupplevelser av allt!!!

Jag återkommer säkert för fler bokningförfrågningar framöver.

Ha det gott så länge,
Med vänlig hälsning
Ulrika
Eskilstuna

Alba juni 2012

I början av juni besökte vi Italien och Alba. En fantastisk resa med mång fina upplevelser. God mat och otroligt goda viner. Vi vandade och cyklade och ibland en taxi. Blev fantastiskt fint bemött på alla ställen vi besökte och hotell Savona med personal var helt underbara. Tack Anna och Helene för att ni hjälpte till att förverkliga denna resa. Vi kommer tillbaka. Det lovar vi.

Finns inga fler gästbok poster.
Ladda fler poster